tag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post5472338316635081246..comments2023-04-24T19:48:53.694+02:00Comments on Zaboravljene poslastice: Letnji tart s kajsijama i bademom / Summer Apricot and Almond TartUnknownnoreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-8124869775665001662011-09-02T11:20:32.421+02:002011-09-02T11:20:32.421+02:00Opet ja, prosledila sam ti tzv nagradu sedam linko...Opet ja, prosledila sam ti tzv nagradu sedam linkova...:)Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-66451900557403808062011-08-10T15:49:10.232+02:002011-08-10T15:49:10.232+02:00Obožavam breskve i baš me veseli ovaj recept! Ide ...Obožavam breskve i baš me veseli ovaj recept! Ide na to do listu! <3<br />(Maja)Jeka i Majahttps://www.blogger.com/profile/09044996393037995764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-29490235958638796052011-08-01T18:56:54.152+02:002011-08-01T18:56:54.152+02:00Muskatni oraščić, recimo.Muskatni oraščić, recimo.maxihttps://www.blogger.com/profile/08443894545563619572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-44855987817107118172011-08-01T15:55:25.159+02:002011-08-01T15:55:25.159+02:00Sta moze da zameni kardamom?!Sta moze da zameni kardamom?!Milohttps://www.blogger.com/profile/13936125483519736076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-87675166135914920662011-07-28T17:48:01.406+02:002011-07-28T17:48:01.406+02:00Ahh da mi je jedno parce sada uz kafu! Predivno iz...Ahh da mi je jedno parce sada uz kafu! Predivno izgleda!!Sandrahttps://www.blogger.com/profile/06183466872546715233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-15674555686984912052011-07-23T22:43:18.076+02:002011-07-23T22:43:18.076+02:00Izvrstan tart ! Ja mu ne bih mjenjala voće, kajsij...Izvrstan tart ! Ja mu ne bih mjenjala voće, kajsije ovdje definitivno pripadaju. I super izgleda !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-17153643414163707182011-07-23T18:24:09.936+02:002011-07-23T18:24:09.936+02:00Samo da javim, da je onaj tekst sto sam pisala, sa...Samo da javim, da je onaj tekst sto sam pisala, samo malo reformisan, o food blogerkama, zapravo vama :) objavljen u online magazinu ''Wannabe'' <br /><br />http://wannabemagazine.com/u-kuhinji-sa-varjacom-olovkom-i-fotoaparatom/<br /><br />I da dodam, da ti je predivan ovaj kolac sa kajsijama!Kajkahttps://www.blogger.com/profile/11855248315429570515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-57948904766423246512011-07-22T15:35:39.640+02:002011-07-22T15:35:39.640+02:00Izgleda odlično i sigurno je da se slažu badem i k...Izgleda odlično i sigurno je da se slažu badem i kajsije. Ja volim košpice od kajsija a one su baš nekako slične bademima! Meni su kajsije zakon!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-58878875793230367342011-07-19T17:14:38.305+02:002011-07-19T17:14:38.305+02:00Fenomenalno izgleda. Obozavam kardamom i marelice....Fenomenalno izgleda. Obozavam kardamom i marelice...jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-50313093982624903012011-07-18T16:06:16.376+02:002011-07-18T16:06:16.376+02:00Prekrasan je! Jako mi se sviđaju tvoji dodatci, po...Prekrasan je! Jako mi se sviđaju tvoji dodatci, posebno kardamom! Ja sam danas radila jedan divan tart s bademima i limunom, isto super kombinacijaBite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-4503328932121899842011-07-18T10:41:07.401+02:002011-07-18T10:41:07.401+02:00Super izgleda i sigurno je jako fino.Super izgleda i sigurno je jako fino.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-18325363193887987682011-07-18T08:42:53.632+02:002011-07-18T08:42:53.632+02:00Jelena, još nešto u vezi s korom od prhkog testa. ...Jelena, još nešto u vezi s korom od prhkog testa. Nisam baš sigurna u čemu je fora. <br /><br />Kada praviš, recimo, kekse, oni su kompaktni i ne mrve se, iako je prhko testo napravljeno od putera i šećera. Ova kora se prilično mrvi, a sastojci su isti. <br /><br />Pomislila sam da je previše šećera u njoj, tj. kad pravim koru za kiš od istih sastojaka, samo bez šećera, ništa se ne mrvi. I bila je malo manje mrvljiva kad sam smanjila šećer, ali misterija ni dalje nije rešena.maxihttps://www.blogger.com/profile/08443894545563619572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-37591182793152204472011-07-18T08:31:46.621+02:002011-07-18T08:31:46.621+02:00Ja ima recept iz jednog fenomenalnog starog kuvara...Ja ima recept iz jednog fenomenalnog starog kuvara Hrvatskog. Kad dođe jesen, moram objaviti, a do tada uživaćemo u ovoj lepoti!J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-50180812205640117392011-07-18T08:26:32.382+02:002011-07-18T08:26:32.382+02:00Džiadžojka - jeste, kardamom je izvorno u semenčic...Džiadžojka - jeste, kardamom je izvorno u semenčicastom obliku, ali ovde se koristi mleveni, tj. prah. Ako ga nema da se kupi, može umesto njega muskatni oraščić.<br /><br />Jelena - ima onaj slatkiš s karameliziranim kruškama i čokoladom, poire belle helene. Ja ga znam samo u varijanti sladoleda, ali sigurna sam da može da se "preinači" u tart. Odoh da lajkujem stranu!maxihttps://www.blogger.com/profile/08443894545563619572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-57948612712216104372011-07-18T07:53:39.234+02:002011-07-18T07:53:39.234+02:00Kruške i karamel, evo predloga kada stigne jesen. ...Kruške i karamel, evo predloga kada stigne jesen. ja se već odavno spremam jedan takav tart da napravim imam recept ali nikako da nađem lepe kruške. <br /><br />Slažem se da može ovo da prođe bez pečenja kore prvo, a ako želiš da postigneš veću sipkavost bez šećera onda malo masti u testo. Nisam probala ali je to trik koji sam od Nigelle čula. Nisam njen veliki fan ali mi zvuči logično.<br /><br />Prelepo izgleda i mislim da nema osobo koja bi ovome odolela.<br /><br />Postavila sam FB stranicu, FB connect je na blogu.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-66749883112024527282011-07-18T00:48:33.062+02:002011-07-18T00:48:33.062+02:00Odličan recept, a slike jednom riječju: prekrasne!...Odličan recept, a slike jednom riječju: prekrasne!!!tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-1544744561931780332011-07-17T23:49:31.779+02:002011-07-17T23:49:31.779+02:00Kako je carobno sto je blogove preplavilo sezonsko...Kako je carobno sto je blogove preplavilo sezonsko voce i sto su blogerice sve kreativnije i kreativnije iz dana u dan... Ja nikada nisam pravila ovakvo testo, ne znam mu ni ukus, ali strasno zanimljivo izgleda u tepsiji - jos ne peceno... I zaista - ovaj blog je vredan svake hvale, pomno te pratim i uzivam u svim receptima...Milin kuvarhttps://www.blogger.com/profile/11444473114253622220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-30170757473359374672011-07-17T23:16:45.104+02:002011-07-17T23:16:45.104+02:00Njam njam! Zvuči divno!
A šta je kardamom? Neke se...Njam njam! Zvuči divno!<br />A šta je kardamom? Neke semenčice? :)Džiadžojka-sanhttps://www.blogger.com/profile/08449749046663137440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-57182081458000950112011-07-17T22:55:56.564+02:002011-07-17T22:55:56.564+02:00Fantasticno izgleda;)Sigurno takav ima i ukus.Ocv...Fantasticno izgleda;)Sigurno takav ima i ukus.Ocvo zaista ne treba zaboraviti.Dodji i kod mene na blog da ucestvujes u nagradnoj igri.Slavim 100 citalaca i poklanjam 2 divna kuvara:)Nikad s ene zna;)<br />ovde; http://dzolistic.blogspot.com/2011/07/hip-hip-hooray-i-have-passed-hundred.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-81202117730137612302011-07-17T22:21:39.040+02:002011-07-17T22:21:39.040+02:00krasno izgleda!!krasno izgleda!!Tamarahttps://www.blogger.com/profile/08818237585491202736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-83786234884930567142011-07-17T22:12:04.983+02:002011-07-17T22:12:04.983+02:00Odličan recept, i ja sam već danima sa kajsijama u...Odličan recept, i ja sam već danima sa kajsijama u slatkoj borbi.Moraću i ovaj tart praviti!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-28334213093025814592011-07-17T21:40:50.520+02:002011-07-17T21:40:50.520+02:00Ovo je prava stvar, super...Ovo je prava stvar, super...Miodrag Surachttps://www.blogger.com/profile/13189226811143124287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-6347439772178269442011-07-17T20:36:49.675+02:002011-07-17T20:36:49.675+02:00Mmmm, kardamom, kajsije, masno testo, bademi... uh...Mmmm, kardamom, kajsije, masno testo, bademi... uh, finoooooo. Divno izgleda i verujem da bi mi fino pasovalo;)Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-88592145170766154012011-07-17T19:39:54.426+02:002011-07-17T19:39:54.426+02:00Hola. Me gusta tu blog, es fantástico.
Un saludo.Hola. Me gusta tu blog, es fantástico.<br />Un saludo.Irmina Díaz-Frois Martínhttps://www.blogger.com/profile/11919945545253998815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3821705072459490612.post-86353020817707610962011-07-17T19:09:52.752+02:002011-07-17T19:09:52.752+02:00I admire you for making such lovingly layered cake...I admire you for making such lovingly layered cakes!ilsehttp://threefivesix.blogspot.com/noreply@blogger.com